27 srp 2015

OTVORENO JAVNO SAVJETOVANJE – OGRANIČENI POZIV NA DOSTAVU PROJEKTNIH PRIJEDLOGA ZA DODJELU BESPOVRATNIH SREDSTAVA ZA PODRŠKU RAZVOJU CENTARA KOMPETENCIJA

Ministarstvo gospodarstva obavještava sve zainteresirane da je otvoreno Javno savjetovanje na nacrt javnog poziva za iskaz interesa za ispunjavanje kriterija za prijavu na Ograničeni poziv na dostavu projektnih prijedloga za dodjelu bespovratnih sredstava za podršku razvoju Centara kompetencija.

Temeljem Priloga 6. Zajedničkih nacionalnih pravila Ministarstvo gospodarstva, kao Posredničko tijelo razine 1 u sustavu upravljanja ESI fondovima u okviru Operativnog programa Konkurentnost I kohezija 2014.-2020., obvezno je provesti javno savjetovanje o dokumentaciji postupka dodijele bespovratnih sredstava prije upućivanja Upravljačkom tijelu na odobrenju.

Savjetovanje će se provesti u razdoblju od 23. srpnja 2015. do 21. kolovoza 2015. obliku internetskog savjetovanja na središnjim internetskim stranicama ESI fondova, Ministarstva gospodarstva i na internetskoj stranici e-savjetovanja.

Tekst javnog poziva dostupan je na internet adresi:
https://esavjetovanja.gov.hr/ECon/MainScreen?entityId=1683

Dokumenti vezano za savjetovanje dostupni su na internet adresi:
https://esavjetovanja.gov.hr/Documents/List/1683

Javna usmena rasprava će se održati 20. kolovoza 2015. u 11,00 sati u kino dvorani Ministarstva gospodarstva, Vukovarska 78.

Savjetovanje će biti na temu Javnog poziva za iskaz interesa za ispunjavanje kriterija za javljanje na Ograničeni poziv na dostavu projektnih prijedloga za dodjelu bespovratnih sredstava za podršku razvoju Centara kompetencija i ključnih elemenata Ograničenog poziva na dostavu projektnih prijedloga za dodjelu bespovratnih sredstava za podršku razvoju Centara kompetencija.

Cilj savjetovanja je aktivno uključiti te dobiti komentare javnog, poslovnog i znanstveno-istraživačkog sektora, kako bi sadržaji navedenih poziva bili što bliže stvarnim potrebama potencijalnih korisnika.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci