22 srp 2015

SAVJETOVANJE SA ZAINTERESIRANOM JAVNOŠĆU NA NACRT KLJUČNIH ELEMENATA POZIVA NA DOSTAVU PROJEKTNIH PRIJEDLOGA „6C1.1. PRIPREMA I PROVEDBA INTEGRIRANIH RAZVOJNIH PROGRAMA TEMELJENIH NA OBNOVI KULTURNE BAŠTINE“

U okviru Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija” i specifičnog cilja 6c1 pod nazivom „Povećanje zaposlenosti i turističkih izdataka kroz bolje upravljanje kulturnom baštinom” uskoro će biti objavljen javni poziv za dostavu projektnih prijedloga obnove kulturne baštine.

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije kao tijelo nadležno za objavu navedenog javnog poziva otvorilo je savjetovanje sa zainteresiranom javnošću, kako bi svi dionici mogli dati svoje primjedbe i prijedloge.

Svi zainteresirani dionici i budući potencijalni prijavitelji mogu svoje primjedbe i prijedloge na Nacrt ključnih elemenata Poziva na dostavu projektnih prijedloga „6c1.1. Priprema i provedba integriranih razvojnih programa temeljenih na obnovi kulturne baštine” poslati zaključno s 31. srpnja 2015. godine ovdje.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci