08 srp 2015

OBJAVLJEN JAVNI POZIV ZA POTICANJE POVEĆANJA ENERGETSKE UČINKOVITOSTI I KORIŠTENJA OBNOVLJIVIH IZVORA ENERGIJE – KROZ POMOĆ PRORAČUNIMA JLS(R)S

Ministarstvo gospodarstva objavilo je na svojim stranicama Poziv za poticanje povećanja energetske učinkovitosti i korištenje obnovljivih izvora energije kroz pomoć proračunima JLS(R)S.

Cilj ovog poziva je da se kroz pomoć proračunima jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave potakne korištenje i razvoj energetske učinkovitosti i upotreba obnovljivih izvora energije.

Intenzitet potpore: Sredstva za dodjelu pomoći temeljem ovoga Javnog poziva osigurana su u ukupnom iznosu od 10.000.000,00 kn. Najveći iznos bespovratnih sredstava može biti 200.000,00 kuna. Od neto prihvatljivih troškova može se odobriti najviše 70%.

Javni poziv je otvoren od 08. srpnja 2015. godine i traje do iskorištenja sredstava.

Više o navedenom Javnom pozivu možete pronaći na slijedećem linku: http://www.mingo.hr/public/natjecaji/JLPS_JAVNI_POZIV_%20EnU_OIE_%20srpanj_2015.pdf.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja na broj telefona 048/621-978 ili putem e-maila na:[email protected].

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci