23 lip 2015

ODRŽAN SEMINAR ZA PODUZETNIKE POČETNIKE NA TEMU „START UP – UPOZNAVANJE PODUZETNIČKE OKOLINE“

U okviru provedbe projekta „Poduzetnički impuls” za 2014. godinu Ministarstva poduzetništva i obrta, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – Područni ured Križevci, organizirala je drugi seminar po redu namijenjen poduzetnicima početnicima pod nazivom „Start up – Upoznavanje poduzetničke okoline”.

Seminar je održan 15., 16. i 23. lipnja 2015. godine u prostorijama PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja, a prisustvovalo mu je desetak poduzetnika početnika s područja Koprivničko-križevačke županije.

Seminar je trajao tri dana, a budući poduzetnici stekli su potrebne informacije o svijetu poduzetništva, kritičnim faktorima uspjeha u poduzetništvu, pravnim oblicima registriranja djelatnosti, financiranju poduzetničkih pothvata, računovodstvu, porezima i doprinosima, marketingu te izradi poslovnog plana svojeg poduzetničkog pothvata.

Izvođač seminara bila je PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja za promicanje i provedbu razvojnih aktivnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji, a prisustvovanje za buduće poduzetnike je bilo besplatno, jer se sufinanciralo sredstvima Ministarstva poduzetništva i obrta iz programa „PODUZETNIČKI IMPULS” Program poticanja poduzetništva i obrtništva za 2014. godinu. Ovime je završila provedbe posljednjeg od sedam seminara koliko ih je do sada održano u okviru provedbe „Poduzetničkog impulsa” za 2014. godinu. 

IMG 0531

IMG 0575 copyIMG 5978 copyIMG 5986 copyminpo-ikona jpg

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci