23 lip 2015

NAJAVA POZIVA – POVEĆANJE RAZVOJA NOVIH PROIZVODA I USLUGA KOJI PROIZLAZE IZ AKTIVNOSTI ISTRAŽIVANJA I RAZVOJA

Ministarstvo gospodarstva na svojoj web stranici objavilo je najavu Poziva „Povećanje razvoja novih proizvoda i usluga koji proizlaze iz aktivnosti istraživanja i razvoja” u okviru Operativnog programa Konkuretnost i kohezija 2014.-2020., Europski fond za regionalni razvoj.

Javna objava poziva očekuje se u trećem kvartalu 2015. godine, a trajat će do iskorištenja sredstava a najkasnije do 31. prosinca 2020. Potencijalni prijavitelji: mala, srednja i velika poduzeća.

Javni poziv provodi se u okviru Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.”, Prioritetne osi 1 „Jačanje gospodarstva primjenom istraživanja i inovacija„; Specifičnog cilja 1.b.1 „Novi proizvodi i usluge koji kao rezultat djelatnosti istraživanja, razvoja i inovacija (IRI) „; Operacije 1.b.1.1.„Povećanje razvoja novih proizvoda i usluga koji proizlaze iz aktivnosti istraživanja i razvoja”.

Najniža vrijednost potpore, odnosno najniži iznos bespovratnih sredstava koji se može dodijeliti po projektu po pojedinom korisniku u okviru ovog Poziva iznosit će 190.000,00 kuna, a najviša vrijednost potpore iznosit će 57.000.000,00 kuna.

Cjelokupnu najavu poziva možete pronaći na sljedećem linku:
http://www.mingo.hr/page/najava-poziva-povecanje-razvoja-novih-proizvoda-i-usluga-koji-proizlaze-iz-aktivnosti-istrazivanja-i-razvoja

Za sve dodatne informacije slobodno se obratite u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, Koprivnica, na tel. 621-978 ili na e-mail: [email protected].

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci