16 lip 2015

OBAVIJEST O ODRŽAVANJU JAVNOG SAVJETOVANJA S CILJEM PRIPREME POZIVA „IZRADA PROJEKTNE DOKUMENTACIJE ZA ENERGETSKU OBNOVU ZGRADA JAVNIH USTANOVA KOJE OBAVLJAJU DJELATNOST ODGOJA I OBRAZOVANJA“

Obavještavamo Vas da je Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja otvorilo javno savjetovanje za zainteresiranu javnost u cilju pripreme Poziva „Izrada projektne dokumentacije za energetsku obnovu zgrada javnih ustanova koje obavljaju djelatnost odgoja i obrazovanja”.

Javni poziv će se provoditi u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., Prioritet 4 „Promicanje energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije”; Specifični cilj 4c1 „Smanjenje potrošnje energije u zgradama javnog sektora”; Aktivnost 4c1.1. “Izrada projektne dokumentacije za energetsku obnovu zgrada javnih ustanova koje obavljaju djelatnost odgoja i obrazovanja”.

Pozivaju se predstavnici zainteresirane javnosti da najkasnije do 18. lipnja 2015. godine dostave svoje prijedloge i komentare na predloženi Nacrt Uputa za prijavitelje (Obrazac sudjelovanja u javnom savjetovanju MGIPU 4c11) na e-mail adresu: [email protected].

Više o samom natječaju možete pronaći na sljedećem linku:
http://www.mgipu.hr/default.aspx?id=29839.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci