16 lip 2015

OBAVIJEST O OTVARANJU JAVNE RASPRAVE ZA POZIV „PODRŠKA RAZVOJU MALOG I SREDNJEG PODUZETNIŠTVA U TURIZMU POVEĆANJEM KVALITETE I DODATNE PONUDE HOTELA“

Povodom otvaranja javne rasprave za poziv „Podrška razvoju malog i srednjeg poduzetništva u turizmu povećanjem kvalitete i dodatne ponude hotela” Ministarstvo poduzetništva najavilo je da će domaćim poduzetnicima iz sektora turizma koji žele podići svoju konkurentnost na tržištu staviti na raspolaganje 300 milijuna kuna iz fondova Europske unije.

Navedeni poziv se provodi u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. koji se financira sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj. Po okončanju javne rasprave, bit će otvoren hotelima, aparthotelima, turističkim naseljima, hotelima baštine i difuznim hotelima koji uredno posluju u Hrvatskoj kao mala i srednja poduzeća.

Poduzetnici će moći ostvariti od milijun do čak 10 milijuna kuna potpora za izgradnju i opremanje novih ili rekonstrukciju i opremanje postojećih građevina, ulaganja u dodatni sadržaj koji doprinosi produljenju turističke sezone i atraktivnosti na destinaciji te za specijalizirane treninge, savjetovanja i nastupe na turističkim sajmovima.

Svi zainteresirani mogu se uključiti u Javnu raspravu na sljedećem linku:

https://esavjetovanja.gov.hr/ECon/MainScreen?entityId=1266.

Javna rasprava traje od 01. lipnja 2015. do 25. lipnja 2015. godine.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci