19 svi 2015

ODRŽAN SEMINAR ZA PODUZETNIKE POČETNIKE – „START UP – UPOZNAVANJE PODUZETNIČKE OKOLINE“

U okviru provedbe projekta „Poduzetnički impuls” za 2014. godinu Ministarstva poduzetništva i obrta, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – Područni ured Križevci, organizirala je seminar namijenjen poduzetnicima početnicima pod nazivom „Start up – Upoznavanje poduzetničke okoline”.

Seminar je održan 14., 15. i 18. svibnja 2015. godine u prostorijama PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja, a prisustvovalo mu je dvadesetak poduzetnika početnika s područja Koprivničko-križevačke županije.

Seminar je trajao tri dana, a budući poduzetnici stekli su potrebne informacije i znanja o svijetu poduzetništva, kritičnim faktorima uspjeha u poduzetništvu, pravnim oblicima registriranja djelatnosti, financiranju poduzetničkih pothvata, računovodstvu, porezima i doprinosima, marketingu te izradi poslovnog plana svojeg poduzetničkog pothvata.

Izvođač seminara bila je PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja za promicanje i provedbu razvojnih aktivnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji, a prisustvovanje za buduće poduzetnike je bilo besplatno, jer se sufinancira sredstvima Ministarstva poduzetništva i obrta iz programa „PODUZETNIČKI IMPULS” Program poticanja poduzetništva i obrtništva za 2014. godinu.

 

IMG 0296 copy

IMG 0344IMG 0335 copy

IMG 0349 copy

IMG 0370 copy

IMG 0293 copy

 

logo minpo

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci