14 svi 2015

NAJAVA PREZENTACIJA NATJEČAJA „IZGRADNJA PROIZVODNIH KAPACITETA I ULAGANJE U OPREMU“ TE „ULAGANJE U PROIZVODNU TEHNOLOGIJU MSP“

HGK Županijska komora Koprivnica, HOK Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije i PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja organiziraju prezentaciju natječaja „Izgradnja proizvodnih kapaciteta i ulaganje u opremu” te „Ulaganje u proizvodnu tehnologiju MSP”, koje će se održati u petak 22. svibnja 2015. u HGK ŽK Koprivnica, Frankopanska 3, Koprivnica s početkom u 11,00 sati.

Cilj prezentacija je upoznati poduzetnike s područja Koprivničko-križevačke županije o navedenim natječajima, kriterijima prihvatljivosti, natječajnom dokumentacijom te procesom prijave i evaluacije. Također, bit će predstavljene i potporne aktivnosti HBOR-a te komercijalnih banaka koje su na raspolaganju poduzetnicima kao dodatni izvori sufinanciranja projekata. Prezentacije su namijenjene poduzetnicima – potencijalnim prijaviteljima projekata na jedan od navedenih natječaja.

Sudjelovanje na prezentaciji natječaja je besplatno.

Za sve dodatne informacije slobodno se obratite u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, Koprivnica, na tel. 621-978 ili na email:[email protected].

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci