13 tra 2015

U OKVIRU PROVEDBE PROJEKTA „PODUZETNIČKI IMPULS“ ZA 2014. GODINU ODRŽAN SEMINAR ZA PODUZETNIKE NA TEMU: „KAKO PROVODITI EU PROJEKT“

U okviru provedbe projekta „Poduzetnički impuls” za 2014. godinu Ministarstva poduzetništva i obrta, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja organizirala je seminar za poduzetnike pod nazivom „Kako provoditi EU projekt”.

Seminar je održan 09. i 10. travnja 2015. godine u prostorijama PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja, a prisustvovalo mu je dvadesetak poduzetnika s područja Koprivničko-križevačke županije.

U dva dana trajanja seminara, poduzetnici su imali prilike saznati više o pripremi i provedbi EU projekata, pravilima izvještavanja, Ugovornim obvezama korisnika sredstava, aktualnim i nadolazećim natječajima iz strukturnih fondova te su mogli razmjeniti svoja dosadašnja iskustva ali i probleme s kojima su se susretali, kao i čuti dobre savjete za uspješnu provedbu svojih projekata.

Izvođač seminara bilo je Obrtničko učilište POUKA, a seminar je sufinanciran iz sredstava Ministarstva poduzetništva i obrta iz programa „PODUZETNIČKI IMPULS” Program poticanja poduzetništva i obrtništva za 2014. godinu.

projektprojekt 2projekt5

 

projekt3

projekt4

 

visibility

 

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci