03 ožu 2015

OBAVIJEST O OTVORENOM POZIVU „RAZVOJ SOCIJALNIH USLUGA CENTARA ZA SOCIJALNU SKRB“

Obavještavamo Vas da je otvoren poziv za dostavu projektnih prijedloga „Razvoj socijalnih usluga centara za socijalnu skrb” u okviru Operativnog programa za Razvoj ljudskih potencijala 2007.-2013., Europski socijalni fond.

Navedeni poziv za dostavu projektnih prijedloga je otvoren od 02. ožujka 2015. godine do 20. ožujka 2015. godine. Potencijalni prijavitelji su javna tijela (ministarstva i agencije).

Prihvatljive aktivnosti za financiranje u okviru ovog Poziva doprinijet će i postizanju ciljeva Operativnog programa „Razvoj ljudskih potencijala 2007.-2013.” koji ističe kako novi organizacijski model i provedba standarda kvalitete u Centrima i ustanovama socijalne skrbi zahtijevaju dodatne prilagodbe vezane uz nabavu informatičke opreme s ciljem postizanja potpune provedbe novog organizacijskog modela i standarda kvalitete socijalnih usluga. Nadalje, isti dokument ističe potrebu daljnjeg jačanja sposobnosti radnika zaposlenih u sustavu. Primarno se to odnosi na proces deinstitucionalizacije, koja predstavlja strateški cilj razvoja sustava socijalne skrbi.

Cjelokupni tekst natječaja kao i natječajnu dokumentaciju možete preuzeti na sljedećem linku: http://www.strukturnifondovi.hr/natjecaji/131.

Za sve dodatne informacije slobodno se obratite u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, Koprivnica, na tel. 621-978 ili na e-mail: [email protected].

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci