06 velj 2015

TIM ZA RURALNI RAZVOJ KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE ODRŽAO ZADNJU OD TRI U NIZU PREZENTACIJA MJERE 4 ULAGANJE U FIZIČKU IMOVINU IZ PROGRAMA RURALNOG RAZVOJA RH 2014.-2020.

Tim za ruralni razvoj Koprivničko-križevačke županije održao je sinoć treću po redu prezentaciju Mjere 4. Ulaganje u fizičku imovinu iz Programa ruralnog razvoja RH 2014.-2020., za Podmjeru 4.1. operaciju 4.1.1. i 4.1.2., te Podmjeru 4.2. operaciju 4.2.1., za koje su objavljeni Natječaji za provedbu.

Prezentacija je održana u punoj dvorani HGK Županijske komore Koprivnica.

Uvodno se potencijalnim prijaviteljima obratila ravnateljica PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja istaknuvši važnost provedbe Programa ruralnog razvoja RH za razdoblje 2014.-2020. na području Koprivničko-križevačke županije.

Navedene Podmjere i operacije za koje je raspisan Natječaj za provedbu prezentirao je Franjo Babić iz PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja pojasnivši temeljne uvjete i kriterije koje moraju zadovoljiti potencijalni prijavitelji, postupak ocjenjivanja i prag prolaznosti, te prihvatljivost ulaganja.

Nakon prezentacije otvorena je rasprava te su nazočni postavljali konkretna pitanja. Na pitanja su odgovarali nazočni članovi Tima za ruralni razvoj Koprivničko-križevačke županije: Voditelj Tima Denis Maksić i Zdenka Marić iz Odsjeka za poljoprivredu, ruralni razvoj, šumarstvo i lovstvo Koprivničko-križevačke županije, mr.sc. Dario Zagorec, viši koordinator za stočarstvo iz Savjetodavne službe te Tihana Kraljić i Franjo Babić iz PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja.

Prezentacijom u Koprivnici završen je ciklus od tri informativne prezentacije Tima za ruralni razvoj Koprivničko-križevačke županije održanih u tri grada na području Koprivničko-križevačke županije.

Navedene prezentacije izazvale su veliki interes prije svega obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava te su okupile preko 200 potencijalnih korisnika Podmjere 4.1 i 4.2 Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020.

županija 613županija 615županija 616

 

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci