29 pro 2014

OBAVIJEST O OTVORENOM NATJEČAJU „ŠIRENJE USLUGE OSOBNE ASISTENCIJE ZA OSOBE S INVALIDITETOM“

Obavještavamo Vas da je otvoren natječaj „Širenje usluge osobne asistencije za osobe s invaliditetom” u okviru Operativnog programa za Razvoj ljudskih potencijala 2007.-2013., Europski socijalni fond.

Navedeni poziv za dostavu projektnih prijedloga je otvoren od 24. prosinca 2014. godine do 24. veljače 2015. godine. Potencijalni prijavitelji su neprofitne organizacije te organizacije civilnog društva.

Opći cilj ovog poziva na dostavu projektnih prijedloga jest jačanje socijalnog uključivanja osoba s invaliditetom kroz daljnji razvoj i povećanje kvalitete usluge osobne asistencije. Specifični ciljevi ovog poziva na dostavu projektnih prijedloga su povećati socijalnu uključenost i unaprijediti kvalitetu života osoba s najtežom vrstom i stupnjem invaliditeta te osoba s intelektualnim i mentalnim oštećenjima odnosno povećati broj zaposlenih osoba u nepovoljnom položaju na tržištu rada, njihovim zapošljavanjem kao osobnih asistenata.

Za financiranje projekata u okviru ovog poziva na dostavu projektnih prijedloga raspoloživ je iznos od 27.000.000,00 HRK. Najniži iznos traženih sredstava za financiranje projekta je 230.000,00 HRKnajveći iznos 770.000,00 HRK, a projekti se mogu financirati u iznosu 100% prihvatljivih troškova, pri čemu potencijalni prijavitelji i partneri nisu dužni osigurati sufinanciranje iz vlastitih sredstava.

Cjelokupni tekst natječaja kao i natječajnu dokumentaciju možete preuzeti na sljedećem linku: http://www.strukturnifondovi.hr/natjecaji/116.

Za sve dodatne informacije slobodno se obratite u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, Koprivnica, na tel. 621-978 ili na e-mail: [email protected].

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci