12 pro 2014

IZBOR ZA NAJUSPJEŠNIJI LOKALNI EU PROJEKT U RH U RAZDOBLJU 2012.-2014.

Po uzoru na prošlogodišnji izbor za najuspješniji lokalni EU projekt u Republici Hrvatskoj, Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije i ove godine pokreće Izbor za najuspješniji lokalni EU projekt u RH u razdoblju 2012.-2014. u cilju daljnje prezentacije uspješnih projekata financiranih EU sredstvima.

Projekti su nominirani od strane regionalnih razvojnih agencija (regionalnih koordinatora), a pokrivaju brojna područja: poduzetništvo i razvoj poslovne infrastrukture, istraživanje i inovacije, zaštitu okoliša, socijalnu uključenost i zapošljavanje te poljoprivredu i zastupljeni su na području cijele Hrvatske. Među nominiranima su dva projekta u kojima su partneri ili vodeći partneri PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja i Koprivničko-križevačka županija te još neke institucije s područja Koprivničko-križevačke županije (Obrtnička škola Koprivnica, Grad Koprivnica, Državni ured za zaštitu i spašavanje Područni ured Koprivnica).

Koji su projekti nominirani, kakav je značaj nominiranih projekata za razvoj određenog područja i poboljšanje životnih uvjeta lokalnog stanovništva te kako glasovati možete saznati ovdje.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci