05 pro 2014

NAJAVA PREDSTAVLJANJA PROGRAMA KREDITIRANJA HBOR-A NAMIJENJENIH FINANCIRANJU EU PROJEKATA

Dana 08. prosinca 2014. godine Hrvatska gospodarska komora, u suradnji s Hrvatskom bankom za obnovu i razvitak, organizira predstavljanje proizvoda HBOR-a namijenjenih financiranju EU projekata.

Tijekom događanja, predstavnici Ministarstva poduzetništva i obrta te Ministarstva poljoprivrede, dat će informacije o natječajima iz Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija” za razdoblje 2014.-2020. kao i o natječajima iz Programa ruralnog razvoja za razdoblje 2014.-2020.

Predstavljanje je namijenjeno članovima Zajednice poslovnih savjetnika, a ima za cilj detaljno ih upoznati s Programom kreditiranja EU korisnika privatnog sektora, Programom kreditiranja EU fondova javnog sektora te Programom kreditiranja EU korisnika Programa ruralnog razvoja, ribarstva i vinske omotnice.

Predstavnici HBOR-a upoznat će sudionike s mogućnostima kumulacije državnih potpora po projektima koji će se sufinancirati sredstvima EU fondova, a koji će vlastito financiranje osiguravati kreditima HBOR-a.

Predstavljanje će se održati u Hrvatskoj gospodarskoj komori, Draškovićeva 45, Zagreb, u velikoj dvorani na 1. katu u od 10,00 do 13,00 sati.

Detaljan program možete pronaći na sljedećem linku: https://www.hgk.hr/sektor-centar/centar-za-eu/predstavljanje-programa-kreditiranja-hbor-a-namijenjenih-financiranju-eu-projekata.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci