03 stu 2014

ODRŽANA ZAVRŠNA KONFERENCIJA PROJEKTA E-POSLOVANJE

e-poslovanje-ikona

Dana 28. listopada 2014. godine u MATIS Absolute Lounge u Zagrebu održana je završna konferencija projekta „e-Poslovanje – Poboljšanje poslovne konkurentnosti putem elektroničnog poslovanja”.

Riječ je o projektu poboljšanja poslovne konkurentnosti malih i srednjih poduzetnika putem elektroničkog poslovanja u koji je uloženo 20,1 milijun kuna.

Radionici su prisustvovali predstavnici potpornih poduzetničkih institucija koji su sudjelovali u provedbi I. i II. faze provedbe projekta „e-Poslovanje – Poboljšanje poslovne konkurentnosti putem elektroničkog poslovanja” na području cijele Hrvatske, između ostalog i predstavnice PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja, koja projekt provodi na području Koprivničko-križevačke županije.

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja u okviru prve faze projekta “e-Poslovanje” odabrana je kao jedna od deset poduzetničkih potpornih institucija koje su prve dobile mogućnost opremanja informatičke radionice i edukacije poduzetnika kroz primjenu instrumenata e-Poslovanja.

Cilj projekta e-Poslovanje bio je poboljšati konkurentnost, ali i efikasnost te produktivnost malih i srednjih poduzetnika. U okviru projekta održano je preko 40 radionica i seminara diljem Republike Hrvatske koje je pohađalo oko 1500 poduzetnika, izrađeni su priručnici i informativne brošure, a pokrenute su i dvije Internet stranice koje poduzetnici i dalje mogu koristiti.

U okviru ovog Projekta pokrenute su Internet stranice http://www.eposlovanje.eu/english/ i http://www.eposlovanje.com.hr/hrvatski/ kroz koje se poduzetnici i dalje mogu informirati o korištenju e-alata i o najnovijim trendovima u e-Poslovanju.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci