30 ruj 2014

OBAVIJEST O OTVORENOM POZIVU NA NADMETANJE ZA POTPORNI URED U OKVIRU PROGRAMA ERASMUS ZA MLADE PODUZETNIKE

Obavještavamo Vas da je 29. rujna 2014. godine otvoren poziv za nadmetanje za potporni ured u okviru prekograničnog programa Erasmus za mlade poduzetnike.

Erasmus za mlade poduzetnike prekogranični je program razmjene koji daje novim poduzetnicima ili poduzetnicima u usponu priliku da uče od iskusnih poduzetnika koji se bave malim poduzetništvom u ostalim europskim državama. Izmjena iskustva traje od jednog do 6 mjeseci. Ovo omogućuje novom poduzetniku da stekne vještine potrebne za vođenje malog poduzeća. Istovremeno, poduzetnik domaćin ima koristi od dobivanja novih znanja i perspektiva zahvaljujući mladom poduzetniku te mogućnost da se upozna s drugim europskim tržištima.

Cilj ovog poziva na nadmetanje odabrati je subjekt — potporni ured — koji će koordinirati i pružati podršku aktivnostima europskih partnerstva (EP-i) i posredničkih organizacija (PO-i) programa Erasmus za mlade poduzetnike. Potporni ured treba osigurati sveukupnu usklađenost i dosljednost posla koji provode europska partnerstva.

Potencijalni prijavitelji za ovaj poziv su tijela državne uprave osim Vlade i ministarstava, mala i srednja poduzeća, udruge te fizičke osobe.

Rok za prijavu je 17. studeni 2014. godine.

Cjelokupni tekst poziva i natječajnu dokumentaciju možete preuzeti na sljedećem linku: http://www.eu-projekti.info/natjecaji/erasmus-za-mlade-poduzetnike-poziv-na-nadmetanje-za-potporni-ured-easmecosme2014011.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci