19 ruj 2014

OBJAVLJEN NATJEČAJ ZAKLADE ZAMAH

Regionalna zaklada za lokalni razvoj „Zamah” raspisala je dana 15. rujna 2014. godine, natječaj za financijsku podršku građanskim akcijama „Naš doprinos zajednici”.

Cilj natječaja je podrška građanskim akcijama u lokalnoj zajednici kojima se podiže razina kvalitete življenja u toj zajednici kroz poticanje aktivnog građanstva i korištenje lokalnih potencijala.

Na natječaj se mogu prijaviti udruge, zaklade i ustanove (vrtići, škole, knjižnice i dr.) registrirane u RH s akcijom u kojoj se aktivnosti pokreću od strane same organizacije, institucije ili zainteresirane skupine građana koji djeluju pri toj organizaciji/instituciji.

Organizacije koje se mogu javiti na ovaj natječaj moraju imati sjedište osnovne organizacije na području Grada Zagreba, Zagrebačke, Bjelovarsko-bilogorske, Međimurske, Varaždinske i Koprivničko-križevačke županije.

Visina financijske podrške je do 13.000.00 kn, odobrit će se do 10 građanskih akcija čije trajanje može biti do 3 mjeseca, u razdoblju od 01. siječnja do 30. lipnja 2015. godine.

Rok prijave je do 15. listopada 2014. godine.

Cjelokupni tekst natječaja i sva potrebna dokumentacija dostupna je na sljedećem linku: http://www.zamah.hr/natjecaj-za-gradanske-akcije-nas-doprinos-zajednici/.

 

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci