27 kol 2014

PONOVNO OTVARANJE POZIVA NA DOSTAVU PROJEKTNIH PRIJAVA: PRIMJENA INFORMACIJSKE I KOMUNIKACIJSKE TEHNOLOGIJE ZA POBOLJŠANJE POSLOVNIH PROCESA

Ministarstvo poduzetništva i obrta započet će ponovno zaprimanje projektnih prijava po Pozivu na dostavu projektnih prijava “Primjena informacijske i komunikacijske tehnologije za poboljšanje poslovnih procesa s 01. rujnom 2014. godine, uz napomenu kako projektne prijave predane prije 01. rujna 2014. godine neće biti uzete u razmatranje.

Isto tako, povodom ponovnog otvaranja Poziva na dostavu projektnih prijava “Primjena informacijske i komunikacijske tehnologije za poboljšanje poslovnih procesa”, Ministarstvo poduzetništva i obrta organizira informativnu radionicu vezanu za natječajne procedure i dosadašnje iskustvo u postupku vrednovanja projektnih prijava.

Radionica će se održati 02. rujna 2014. godine s početkom u 12:30 sati u zgradi Ministarstva poduzetništva i obrta, Kino dvorana, Ulica grada Vukovara 78, Zagreb.

Prijave za radionicu se zaprimaju na e-mail: [email protected] do 01. rujna 2014. godine.

Obavijest o ponovnom otvaranju Poziva na dostavu projektnih prijava možete naći na slijedećoj web adresi: http://www.minpo.hr/UserDocsImages/Obavijest%20-%20Ponovno%20otvaranje%20Poziva.pdf.

Za sve dodatne informacije možete se javiti u u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja na broj telefona 048/621-987 ili na mail:[email protected].

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci