04 kol 2014

OBAVIJEST O ODRŽAVANJU 22. ZAGORSKOG GOSPODARSKOG ZBORA U KRAPINI

Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije u suradnji s POROM Razvojnom agencijom Podravine i Prigorja organizira nastup obrtnika i poduzetnika na 22. Zagorskom gospodarskom zboru koji se održava od 11. do 13. rujna 2014. godine u Krapini.

Na spomenutom događaju će se promovirati usluge i izlagati proizvodi gospodarstvenika iz Zagorja, grada Zagreba, osam kajkavskih županija, te susjedne Slovenije. Sudjelovati će nositelji obrta od tradicijskih do suvremenih, predstaviti će se turistička ponuda kajkavske regije, održati razni skupovi, promocije i modne revije, a svi posjetitelji će moći uživati u zagorskoj glazbi i zagorskim specijalitetima.

Ovim putem pozivamo sve obrtnike i poduzetnike iz Koprivničko-križevačke županije da se prijave za izlaganje na Zagorskom gospodarskom zboru. Obrtnička komora i PORA organiziraju predstavljanje gospodarstva Koprivničko-križevačke županije na zajedničkom štandu, a nastup za izlagače je besplatan.

Svi zainteresirani izlagači mogu se prijaviti u Obrtničku komoru Koprivničko-križevačke županije ili PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja do 11. kolovoza 2014. godine.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci