30 srp 2014

OBAVIJEST O OTVORENOM POZIVU ZA DOSTAVU PROJEKTNIH PRIJEDLOGA „OBRAZOVANJE ZA PODUZETNIŠTVO I OBRT“

Obavještavamo Vas da je Ministarstvo rada i mirovinskog sustava objavilo Otvoreni poziv za dostavu projektnih prijedloga „Obrazovanje za poduzetništvo i obrt” u okviru Operativnog programa Razvoj ljudskih potencijala 2007.-2013., Europski socijalni fond.

Poziv za dostavu projektnih prijedloga je otvoren 29. srpnja 2014. godine, a rok za dostavu projektnih prijedloga je 01. listopada 2014. godine. Potencijalni prijavitelji su gospodarski subjekti, jedinice lokalne samouprave, jedinice regionalne (područne) samouprave, lokalne/regionalne javne institucije, mali i srednji poduzetnici, obrtnici, organizacije civilnog društva te potporne institucije za poduzetnike, a financirati će se aktivnosti iz područja malog i srednjeg poduzetništva, obrtništva te pružanje potpore i usluga poduzetnicima.

Cilj ovog Poziva je podizanje razine kvalitete stručnog obrazovanja i usavršavanja, usvajanje poduzetničkih kompetencija, poticanje poduzetničke kulture u društvu te razvoj pozitivnog odnosa prema cjeloživotnom učenju u poduzetništvu radi rasta i razvoja poduzetništva te povećanja stope samozapošljavanja i zapošljavanja.

Provedba planiranih aktivnosti promovirati će obrazovanje za poduzetništvo kao važnog čimbenika gospodarskog rasta te će doprinijeti podizanju svijesti o potrebi stručnog usavršavanja i cjeloživotnog obrazovanja, ali i promociji važnosti poduzetništva u cjelini.

Cjelokupni tekst natječaja kao i natječajnu dokumentaciju možete preuzeti na slijedećem linku: http://www.strukturnifondovi.hr/natjecaji/94.

Za dodatne informacije obratite se u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, 48000 Koprivnica, te na broj telefona 048 621 978 i e-mail adresu: [email protected].

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci