14 svi 2014

ODRŽANA INFO RADIONICA ZA PODUZETNIKE NA TEMU “KLASTERI KONKURENTNOSTI – POVEZIVANJE PRIVATNOG, JAVNOG I ZNANSTVENO – ISTRAŽIVAČKOG SEKTORA”

 Dana 14. svibnja 2014. godine s početkom u 10,00 sati u dvorani PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja održana je info radionica za poduzetnike na temu “Klasteri konkurentnosti – povezivanje privatnog, javnog i znanstveno-istraživačkog sektora”.

Cilj radionice je bio informirati poduzetnike o prednostima udruživanja u Hrvatske klastere konkurentosti te mogućnostima i pogodnostima udruživanja u klastere, kroz povezivanje privatnog sektora s javnim i znanstveno – istraživačkim sektorom s ciljem jačanja njihove konkurentnosti i pozicije na nacionalnom i EU tržištu.

Na radionici je sudjelovalo desetak poduzetnika s područja Koprivničko – križavačke županije iz područja prehrambeno – prerađivačkog sektora, drvno – prerađivačkog sektora te sektora elektro – energetskih i proizvodnih strojeva i tehnologija, koji su saznali nešto više o prednostima udruživanja i potrebnim radnjama za članstvo u Hrvatskim klasterima konkurentnosti i otvorenim natječajima na koje mogu kasnije aplicirati.

Organizator i izvođač ove info radionice bila je PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja.

 

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci