02 svi 2014

POZIV MALIM I SREDNJIM PODUZETNICIMA ZA PRIJAVU NA KORIŠTENJE BESPLATNIH SAVJETODAVNIH USLUGA U OKVIRU PROJEKTA SMEPASS II

U okviru provedbe projekta „Pružanje savjetodavnih usluga malom i srednjem poduzetništvu – faza II”, SMEPASS II, otvorene su prijave za poduzetnike, koji se žele prijaviti za korištenje besplatnih savjetodavnih usluge u području marketinga i razvoja proizvoda te upravljanja kvalitetom.

Projekt SMEPASS II provodi se u okviru Operativnog programa za regionalnu konkurentnost 2007.-2013. te je usmjeren na jačanje konkurentnosti malog i srednjeg poduzetništva u Republici Hrvatskoj kroz pružanje savjetodavnih usluga malim i srednjim poduzetnicima kako bi očuvali postojeća tržišta ili osvojili nova.

Za aktivnosti pružanja savjetodavnih usluga kroz projekt će se angažirati tim lokalnih stručnjaka, kao i stručnjaka iz ostalih zemalja EU.

Prijave se zaprimaju putem on-line obrasca na Internet stranici www.smepass2.eu u periodu od 28. travnja do 23. svibnja 2014. godine.

S ciljem informiranja poduzetnika o mogućnostima besplatnog savjetovanja kroz projekt SMEPASS II u osam hrvatskih gradova bit će održane informativne radionice.

Radionica za poduzetnike s područja Koprivničko-križevačke županije održati će se 6. svibnja 2014. godine u prostorima HGK Županijske komore Koprivnica.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci