03 ožu 2014

ODRŽANA PRVA OD TRI RADIONICE ZA PODUZETNIKE I OBRTNIKE S PODRUČJA KOPRIVNIČKO – KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE NA TEMU PRIPREME PROJEKTNE DOKUMENTACIJE I PRIJAVE NA PODUZETNIČKI IMPULS 2014.

Dana 03. ožujka 2014. godine u prostorima PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja održana je prva od tri radionice na temu pripreme projektne dokumentacije poduzetnika i obrtnika za kandidiranje na otvorene Javne pozive iz Programa poticanja poduzetništva i obrtništva „Poduzetnički impuls” za 2014. godinu Ministarstva poduzetništva i obrta.

Radionica je održana u organizaciji PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja, HOK Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije, HGK Županijske komore Koprivnica i Koprivničkog poduzetnika d.o.o.

Radionici je prisustvovalo 19 poduzetnika i obrtnika koji su na ovoj radionici imali prilike saznati o uvjetima koje moraju zadovoljiti prije same prijave, prihvatljivim aktivnostima i nešto više o troškovima te novinama u odnosu na prošlogodišnji Poduzetnički impuls.

Poduzetnicima je prezentiran i detaljno pojašnjen Prijavni obrazac kao i Tablica proračuna, a nakon održanih prezentacija poduzetnici su postavljali konkretna pitanja vezana uz svoje poduzetničke projekte.

Svi poduzetnici i obrtnici pozvani su da koriste besplatnu savjetodavnu i stručnu pomoć potpornih institucija koje su ovu radionicu i organizirale s ciljem što uspješnije prijave svojih poduzetničkih projekata na ovogodišnji Poduzetnički impuls.

Sljedeća u nizu radionica za poduzetnike i obrtnike s područja grada Đurđevca održat će se 05. ožujka 2014. u prostorima Udruženja obrtnika Đurđevac, a za poduzetnike i obrtnike s područja grada Križevaca, 07. ožujka 2014. godine u Velikoj vijećnici Grada Križevaca.

Pozivamo poduzetnike i obrtnike da se prijave na navedene radionice na brojeve telefona: u PORI Razvojnoj agenciji Podravine i Prigorja na tel. 621-978, u HGK Županijskoj komori Koprivnica na tel. 674-560, u HOK Obrtničkoj komori Koprivničko-križevačke županije na tel. 623-408, ili u Koprivničkom inkubatoru d.o.o. na tel. 222-338.

IMG 2373IMG 2375IMG 2380IMG 2386

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci