03 ožu 2014

OBAVIJEST O ODRŽAVANJU SUSRETA POSLOVNOG UMREŽAVANJA INDUSTRIJE I ISTRAŽIVAČA

Obavještavamo vas da će se u sklopu manifestacije „Ožujak – mjesec inovacija i istraživanja” u utorak, 18. ožujka 2014. na Sveučilištu u Zagrebu u Zvonimirovoj 8 održati susreti poslovnog umrežavanja industrije i istraživača „Nanotehnologija, napredni materijali, biotehnologija i napredna proizvodnja i obrada”.

Sudionici će imati priliku održati kratke poslovne sastanke s tvrtkama i istraživačkim grupama kojima je ova tematika od interesa. Na događanju će ujedno dobiti informacije o mogućnostima financiranja u okviru poziva na natječaj u prioritetu “Industrijsko vodstvo” za područje “Nanotehnologija, napredni materijali, biotehnologija i napredne proizvodnje i obrade” u programu Obzor 2020.

Time se otvaraju mogućnosti suradnje, razmjene informacija ili zajedničke prijave na natječaj.

Događaj organizira Centar za istraživanje, razvoj i transfer tehnologije Sveučilišta u Zagrebu u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom, Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo i investicije i Agencijom za mobilnost i programe Europske unije.

Događanje će se odvijati u dva dijela: kroz kratka tematska predavanja i unaprijed zakazane sastanke (susreti poslovnog umrežavanja).

Dodatne informacije i poveznice za prijavu za događanje možete pronaći na:

http://cirtt.unizg.hr/pages/events/brokerage-events/brokerage_nano_im14

Broj sudionika je ograničen, a zadnji rok za prijavu je 16. ožujak 2014. godine.

Radionice se organiziraju u okviru IPA projekta BISTEC, a sudjelovanje je besplatno.

Ukoliko imate dodatnih pitanja kontaktirajte na [email protected].

 

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci