20 velj 2014

ODRŽANA RADIONICA „MOGUĆNOSTI FINANCIRANJA TURISTIČKIH PROJEKATA KROZ EU FONDOVE” U OKVIRU PROVEDBE PROJEKTA „CMAB – MARKETING I ORGANIZACIJA DOGAĐANJA U PREKOGRANIČNOM PODRUČJU“

Dana 20. veljače 2014. godine, u okviru projekta „CMAB – Marketing i organizacija događanja u prekograničnom području održana je radionica na temu „Mogućnosti financiranja turističkih projekata kroz EU fondove”.

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja ovu je radionicu organizirala u suradnji s partnerima na projektu, Regionalnom razvojnom agencijom Slavonije i Baranje d.o.o. iz Osijeka.

Cilj projekta Projekt „CMAB – Marketing i organizacija događanja u prekograničnom području” je omogućiti širenje marketinških aktivnosti organizatorima manifestacija i festivala na lokalnom području sa svrhom privlačenja više turista, uspostava gospodarske i kulturne suradnje u prekograničnom području te stvaranje regionalnog turističkog imagea i brenda.

Radionica je održana u dvorani PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja, a prisustvovalo joj je 30-ak predstavnika jedinica lokalne i regionalne samouprave, turističkih zajednica, turističkih agencija i djelatnika u turizmu s područja Koprivničko-križevačke županije.

Sudionici radionice imali su prilike saznati nešto više o Strategiji razvoja hrvatskog turizma do 2020. godine i njenim prioritetima, Strukturnim fondovima te aktualnim i budućim natječajima u turizmu, primjerima dobre prakse iz područja turizma kao i najčešćim razlozima i greškama za neprihvaćanje projekata.

Dionici ovog događaja svojim su iskustvima iz provedbe turističkih događanja i projekata, aktivno pridonijeli uspješnosti radionice.

Projekt „CMAB – Marketing i organizacija događanja u prekograničnom području” sufinanciran je iz Programa IPA Prekograničnog programa Mađarska – Hrvatska.

IMG 2190 copyIMG 2196 copyIMG 2198 copyIMG 2199 copy copy

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci