05 velj 2014

OBAVIJEST O ODRŽAVANJU INFORMATIVNE RADIONICE ZA POTENCIJALNE PRIJAVITELJE ZA POZIV „JAČANJE KAPACITETA ZA ISTRAŽIVANJE, RAZVOJ I INOVACIJE“

Informativna radionica za sve potencijalne prijavitelje za poziv „Jačanje kapaciteta za istraživanje, razvoj i inovacije” održat će se 11. veljače 2014. godine u prostorijama Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta. Predviđeno trajanje sastanka je od 10:00 do 16:30 sati.

Cilj informativne radionice je predstaviti dokumentaciju Poziva i pružiti svim potencijalnim prijaviteljima informacije vezane uz objavljeni Poziv. Na informativnoj radionici potencijalni prijavitelji dobit će informacije vezane uz prijavu, ocjenjivanje i provedbu projekata u sklopu ovog poziva. Svoje sudjelovanje na radionici, zbog ograničenog broja mjesta potvrdite što prije, a najkasnije do 4. veljače 2014. godine na sljedeću e-mail adresu: [email protected].

Za sve dodatne informacije možete se obratiti u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, Koprivnica, na broj telefona 048 621 978 ili e-mail adresu: [email protected].

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci