05 velj 2014

NAJAVA JAVNOG POZIVA ZA DOSTAVU PROJEKTNIH PRIJEDLOGA ZA PODUZETNIKE ZA SHEMU „PRIMJENA INFORMACIJSKE I KOMUNIKACIJSKE TEHNOLOGIJE ZA POBOLJŠANJE POSLOVNIH PROCESA“

Ministarstvo poduzetništva i obrta najavljuje skoru objavu Javnog poziva na dostavu projektnih prijava za poduzetnike za shemu dodjele bespovratnih sredstava „Primjena informacijske i komunikacijske tehnologije za poboljšanje poslovnih procesa”.

Operativni program “Regionalna konkurentnost 2007.-2013.” usmjeren je poboljšanju konkurentnosti u Hrvatskoj, kako na nacionalnoj tako i na regionalnoj razini, a financira se iz Europskog fonda za regionalni razvoj (EFRR) i Državnog proračuna Republike Hrvatske.

Cilj ovog Javnog poziva je omogućiti poduzećima da razvijaju inovativna rješenja koja se odnose na specifična područja njihovog poslovanja.

Mnoga mala i srednja poduzeća (MSP) koriste informacijsko-komunikacijske tehnologije (ICT) kako bi zadovoljila svoje trenutne potrebe, no malo njih usvaja širu perspektivu u upotrebi tih tehnologija u stvaranju inovacija kojima bi poboljšali svoj položaj na tržištu i povećali svoju konkurentnost.

Ova shema dodjele bespovratnih sredstava osmišljena je da pruži potporu ulaganjima MSP u informacijsko-komunikacijske tehnologije, a njome će se sufinancirati analiza postojećih poslovnih procesa i inovacija te njihova digitalizacija, uključujući troškove hardware-a i software-a.

Minimalan iznos potpore je 20.000,00 EUR, a maksimalan iznosi 100.000,00 EUR.

Navedeni Javni poziv možete pronaći na sljedećem linku: http://www.strukturnifondovi.hr/contest/open/primjena-informacijske-i-komunikacijske-tehnologije-za-poboljsanje-poslovnih-procesa.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, 48000 Koprivnica, te na broj telefona 048 621 978 ili e-mail adresu: [email protected].

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci