26 lip 2013

OBJAVLJEN NATJEČAJ JAČANJE SOCIJALNOG DIJALOGA

Hrvatski zavod za zapošljavanje, Odjel za financiranje i ugovaranje EU projekata, objavio je natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava (grant shema) ‘Jačanje socijalnog dijaloga’.

Opći cilj natječaja je promicanje i poboljšanje kvalitete socijalnog dijaloga u Hrvatskoj. Specifični cilj natječaja je povećanje efikasnosti i održivosti dijaloga među hrvatskim socijalnim partnerima te poboljšanje njihove organizacijske sposobnosti kako bi se pozitivno utjecalo na održivost dvo- i tri-partitnog procesa socijalnog dijaloga.

Prihvatljivi prijavitelji moraju udovoljavati slijedećim uvjetima:

• prijavitelj mora biti pravna osoba, neprofitnog karaktera;

• specifična vrsta organizacije kao: udruge poslodavaca i njihovi sektorski i lokalni ogranci, sindikati i njihovi sektorski i lokalni ogranci moraju imati sjedište u jednoj od zemalja članica EU ili prihvatljivih zemalja navedenih u Uputama za prijavitelje.

Maksimalan iznos pojedinačnog projekta koji se može prijaviti ne smije prelaziti 100.000,00 EUR i ne smije biti manji od 50.000,00 EUR. Može se ostvariti sufinanciranje Europske unije od 70% – 90% ukupno prihvatljivih troškova projekta.

Rok za prijavu na natječaj je 19. rujan 2013. godine.

U okviru ovog natječaja održat će se informativne radionice za potencijalne prijavitelje. Datumi i mjesta održavanja informativnih radionica bit će naknadno objavljeni na web stranici HZZ, CES DFC http://www.hzz.hr/dfc/ .

Uvjeti natječaja i natječajna dokumentacija dostupna je na slijedećem linku http://www.hzz.hr/dfc/default.aspx?id=527

Za više informacija obratite se u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, te na broj telefona 048 621 978 i e-mail adresu: [email protected]

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci