14 svi 2013

JAVNI POZIV ZA UKLJUČIVANJE GOSPODARSKIH SUBJEKATA U OBILJEŽAVANJE PRISTUPANJA REPUBLIKE HRVATSKE EUROPSKOJ UNIJI

Vlada RH objavila je javni poziv za uključivanje gospodarskih subjekata u obilježavanje pristupanja Republike Hrvatske Europskoj uniji.

Dana 1. srpnja 2013. Republika Hrvatska postaje članica Europske unije i taj će se događaj obilježiti svečanom manifestacijom. Tim povodom pozivaju svi gospodarski subjekti u Republici Hrvatskoj da se aktivno uključe u obilježavanje toga događaja, predstave svoja poslovna postignuća, visokokvalitetne i autohtone hrvatske proizvode te prezentiraju svoje vrsne usluge i na taj način daju doprinos svečanom obilježavanju Pristupanja Republike Hrvatske Europskoj uniji.

Prezentacija poslovnih postignuća ima svrhu promicanja prepoznatljivosti Republike Hrvatske Europskoj uniji.

Gospodarski subjekti trebaju dostaviti svoje ponude u pisanom ili elektroničkom obliku Radnoj skupini za obilježavanje pristupanja Hrvatske Europskoj uniji na adresu: Vlada Republike Hrvatske, Zagreb, Trg sv. Marka 2 ili na e-mail adresu: [email protected]. Rok za dostavu ponuda je 10 dana od dana objave Javnog poziva na web stranici Vlade Republike Hrvatske.

Tekst javnog poziva dostupan je na slijedećem linku: http://www.vlada.hr/hr/naslovnica/novosti_i_najave/2013/svibanj/javni_poziv_za_ukljucivanje_gospodarskih_subjekata_u_obiljezavanje_pristupanja_republike_hrvatske_europskoj_uniji/javni_poziv_za_ukljucivanje_gospodarskih_subjekata_u_obiljezavanje_pristupanja_republike_hrvatske_europskoj_uniji

Za više informacija obratite se u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, 48000 Koprivnica, te na broj telefona 048 621 978 i e-mail: [email protected]

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci