12 tra 2013

OBJAVLJEN JAVNI POZIV MINISTARSTVA TURIZMA

Ministarstvo turizma Republike Hrvatske objavilo je javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu bespovratnih sredstava projektima na temelju programa poticanja razvoja turizma na turistički nerazvijenim područjima u 2013. godini.

Predmet javnog poziva je dodjela bespovratnih novčanih sredstava Ministarstva turizma i Hrvatske turističke zajednice (HTZ) za sufinanciranje razvoja smještajne i dodatne turističke ponude, te unapređenje javne i poslovne turističke infrastrukture na turistički nerazvijenim područjima.

Potencijalni prijavitelji su: trgovačka društva, obrti, zadruge, jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave, seljačka domaćinstva koja su registrirana za pružanje ugostiteljskih usluga sukladno Pravilniku o pružanju ugostiteljskih usluga u seljačkom domaćinstvu (NN 5/08 i NN 44/11).

Javni poziv je otvoren do 6. svibnja 2013. godine.

Cjelokupan tekst javnog poziva dostupan je na na slijedećem linku http://narodne-novine.nn.hr/clanci/oglasi/2444447.html.

Za dodatne informacije obratite se u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, 48000 Koprivnica na telefon 048/621-978 te e-mail adresu: [email protected]

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci