21 ožu 2013

PROMJENA DATUMA PREDSTAVLJANJA PROJEKTA INVEST-PRO

invest pro_2IPA




 
Projekt INVEST PRO – Poticanje kapitalnih ulaganja u prekograničnom području Mađarska – Hrvatska odobren je u okviru trećeg javnog poziva prekograničnog programa Mađarska Hrvatska 2007-2013.

Glavni korisnik projekta je Gospodarska i industrijska komora županije Zala, a projektni partneri su Gospodarska komora županije Somogy, Agencija za razvoj Varaždinske županije – AZRA,Visoko gospodarsko učilište u Križevcima dok je suradnik na projektu PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja.

Cilj projekta je definiranje potreba razvoja turizma u prekograničnom području prikupljanjem svih podataka o realiziranim turističkim projektima te njihova zajednička promocija.

Predstavljanje projekta INVEST-PRO odgađa se radi loših vremenskih uvjeta te će se održati  (umjesto 26. ožujka 2013. godine) dana 03. travnja 2013. godine u Zalakaros-u (Mađarska).

Za dodatne informacije obratite se u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, 48 000 Koprivnica, te na broj telefona 048/621-978 i e-mail adresu:[email protected]

eusufinancirano

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci