04 ožu 2013

PROGRAM MLADI NA DJELU – OSPOSOBLJAVANJE “MLADE RAZMIJENI – ZNANJE PRIMJENI!”

Agencija za mobilnost i programe EU organizira nacionalno osposobljavanje “Mlade razmijeni, znanje primjeni!” koje će se održati u Koprivnici (hotel Podravina).Program će započeti 02. travnja u 13,30h, a završit će 06. travnja u 15,30h.

Osposobljavanje je namijenjeno sudionicima s malo ili bez iskustva na projektima podakcija 1.1. i 3.1. programa Mladi na djelu koje obuhvaćaju razmjene mladih kao oblik neformalnog obrazovanja.Osposobljavanje će ukratko predstaviti svrhu i ciljeve programa Mladi na djelu, a specifičnije će se usmjeriti na posebnosti, ciljeve te kvalitetnu organizaciju i provedbu projekata razmjene mladih u sklopu podakcija 1.1 i 3.1.

Osposobljavanje će pokušati odgovoriti na pitanja:

• Što su to razmjene mladih?

• Tko može prijaviti projekte u sklopu podakcije 1.1. i 3.1. – razmjene mladih?

• Kako izgleda dobra razmjena mladih?

• Zašto se uključiti?

• Što sudionici mogu dobiti od razmjene mladih i koje kompetencije, znanja i vještine mogu steći?

 • Osposobljavanje će se također usmjeriti na produbljivanje znanja o važnim temama vezanim uz projekte razmjena mladih: neformalne metode učenja, interkulturalno učenje, projektni management, partnerstvo i dr.

Agencija pokriva troškove sudjelovanja na ovom osposobljavanju (smještaj, hrana, treneri). Od sudionika će se očekivati da djelomično sudjeluju u pokrivanju putnih troškova.

Prijaviti se možete do 15. ožujka 2013. godine ispunjavanjem prijavnog obrasca koji možete preuzeti na sljedećem linku https://docs.google.com/forms/d/1Mt6_66HjMGgNJiAXaDks4Yil62_iuwtE1SBBFxaZpH0/viewform?sid=15675688f598c25c&token=eGzLGz0BAAA.9LR4h_rdgGFjj2XDhn0dNA.I3pT-fcfDeXYznrYmXXHbw

Za sve dodatne informacije obratite se u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Florijanski trg IV, 48 000 Koprivnica, te na broj telefona 048/621 978, i e-mail adresu: [email protected]

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci