16 sij 2013

OBAVIJEST O ODRŽAVANJU INFO DANA O NATJEČAJIMA ZA DODJELU BESPOVRATNIH SREDSTAVA PROJEKTIMA I PROGRAMIMA ORGANIZACIJA CIVILNOGA DRUŠTVA

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske, u suradnji s tijelima državne uprave – davateljima bespovratnih sredstava – organizira Info dane o natječajima za potpore projektima i programima organizacija civilnog društva iz sredstava državnog proračuna i dijela prihoda od igara na sreću za 2013. godinu.

Info dani 2013. održat će se 28. i 29. siječnja 2013. u Velikoj dvorani Ministarstva znanosti obrazovanja i sporta, Zagreb, Donje Svetice 38.

Svrha Info dana je zainteresiranim udrugama/organizacijama civilnog društva predstaviti natječaje koji će se raspisivati u 2013. godini, a Nacrt programa pripremljen je na temelju Godišnjeg plana natječaja kojeg je usvojilo Međuresorno povjerenstvo za koordinaciju politike financiranja projekata i programa udruga iz državnog proračuna Republike Hrvatske.

Na Info danima udruge će biti informirane i o natječajima iz sredstava fondova Europske unije za organizacije civilnog društva, a novost je i korištenje video streaminga tijekom čitavog događanja, kako bi se omogućilo informiranje i aktivno sudjelovanje što većeg broja zainteresiranih izvan Zagreba. Web adresa putem koje će se moći pristupiti video streamingu bit će objavljena na početnoj stranici Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta pod bannerom “Prijenos uživo”, a adresa e-pošte putem koje će zainteresirani izvan Zagreba moći postavljati pitanja predstavnicima davatelja bespovratnih sredstava je: [email protected].

Program radionice dostupan je na slijedećem linku:
http://www.uzuvrh.hr/userfiles/file/Info%20dani%202013%20-%20financiranje-udruge-program-nacrt.pdf

Prijavni obrazac dostupan je na slijedećem linku:
http://www.uzuvrh.hr/userfiles/file/Info%20dani%202013%20-%20prijavni%20obrazac.doc

Za dodatne informacije obratite se u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Florijanski trg IV te na broj telefona 621-978 i e-mail adresu: [email protected]

 

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci