09 sij 2013

HRVATSKO-AUSTRIJSKA TRGOVINSKA KOMORA POZIVA PODUZETNIKE NA B2B POSLOVNI SUSRET U GRAZU

Hrvatsko-austrijska trgovinska komora poziva sve zainteresirane poduzetnike iz slijedećih sektora: solarne tehnologije / photovotaic; izolacije; grijanja/hlađenja/ventilacije; iskorištavanja otpadne topline i biomase na B2B poslovni susret – kooperacijsku burzu o energetski učinkovitoj gradnji koja će se održati 24. siječnja 2013. godine od 12,00 do 18,00 sati na Häuslbauer Sajmu u Grazu.

Häuslbauer Sajam u Grazu je regionalni i međunarodni sajam, na kojem se okuplja oko 450 izlagača iz 10 zemalja, a obiđe ga oko 40.000 posjetitelja svake godine.

Jezici ovog B2B skupa su engleski i njemački.

Sudjelovanje na kooperacijskoj burzi je besplatno.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na ovom sajmu svoje prisustvovanje, kao i opis djelatnosti Vaše tvrtke možete prijaviti na slijedećem linku: http://connect.b2b-match.com/haeuslbauermesse2013 ili se možete obratiti Hrvatsko-austrijskoj trgovinskoj komori na slijedeću e-mail adresu: [email protected].

Za dodatne informacije obratite se u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, Koprivnica, na tel. 621-978, fax: 621-957 ili putem e-maila: [email protected].

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci