04 lis 2012

POZIV NA DANE EU FONDOVA U ZAGREBU, 15. I 16. LISTOPADA 2012. GODINE

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije i Središnja agencija za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije, 15. i 16. listopada 2012. godine u Hotelu Sheraton u Zagrebu organiziraju informativno-edukativni događaj pod nazivom Dani EU fondova.

Dvodnevno događanje Dani EU fondova ima za cilj informirati sve potencijalne i buduće korisnike sredstava u okviru IPA programa kao i u okviru strukturnih fondova koji nas očekuju nakon ulaska u EU, o svim mogućnostima pripreme i provedbe projekata sufinanciranih EU sredstvima.

Dani EU fondova namijenjeni su jedinicima lokalne i područne (regionalne) samouprave, organizacijama civilnog društva, privatnom sektoru, obrazovnim institucijama i svim ostalim zainteresiranim dionicima koji će imati priliku dobiti sve relevantne informacije vezane uz objavu EU natječaja, edukacije te pripremu i provedbu EU projekata.

Tijekom dva dana događanja održat će se niz predavanja o aktualnim temama vezanim uz EU fondove, dok će također različite institucije zadužene za pojedine komponente IPA programa te decentralizirano upravljanje i informiranje o EU sredstvima putem info pultova predstaviti svoje aktivnosti, programe i projekte.

Sve informacije o navedenom događanju kao i mogućnost prijave (zaključno do 09. listopada 2012. godine) dostupni su na slijedećoj web adresi: http://www.delhrv.ec.europa.eu/?lang=hr&content=4359.

Za sve dodatne informacije obratite se u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, Koprivnica, na tel: 621-978 ili e-mail: [email protected].

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci