27 kol 2012

OBAVIJEST O OSPOSOBLJAVANJU I INFO DANU AGENCIJE ZA MOBILNOST I PROGRAME EU

Agencija za mobilnost i programe EU organizira osposobljavanje „Od ideje do projekta” za predstavnike organizacija koje planiraju prijaviti projekt na roku 01. listopada 2012. godine. Cilj osposobljavanja je stjecanje znanja za pisanje projekata u okviru programa Mladi na djelu te na taj način olakšavanje procesa kreiranja projektnih ideja sukladno zadanom obrascu i podnošenje kvalitetnih projektnih prijava.

Osposobljavanje će se održati 12.-13. rujna 2012. godine u hotelu Mursa u Osijeku, a sve o osposobljavanju te načinima prijave možete pronaći na internetskoj stranici http://www.mobilnost.hr/nio.php?o=336.

Osim osposobljavanja, Agencija poziva mlade, udruge mladih, predstavnike lokalnih i regionalnih javnih tijela te ostale koji se na bilo koji način bave mladima na info dan programa Mladi na djelu koji će se održati 14. rujna 2012. godine također u Osijeku u hotelu Mursa.

Cilj info dana jest upoznati potencijalne korisnike s mogućnostima koje nudi program Mladi na djelu, s novostima u natječaju za 2012. godinu te s ostalim mogućnostima za mlade.

Rok za prijavu je 05. rujna 2012. godine, a obrazac za prijavu kao i sve ostale informacije možete pronaći na internetskoj stranici http://www.mobilnost.hr/nio.php?o=335.

Za dodatne informacije obratite se u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, Koprivnica, na tel. 621-978, fax: 621-957 ili putem e-maila: [email protected].

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci