05 lip 2012

PROJEKT THE CROSSROADS OF POSSIBLE

Cilj projekta The Crossroads Cafe je različitim inovativnim projektima i njihovim voditeljima pružiti podršku u optimizaciji korištenja digitalnih tehnologija te olakšanju pristupa europskoj mreži koja potiče inovacije.

Inovatori koji se žele uključiti u ovaj projekt imaju priliku prezentirati svoj projekt i dobiti vrijedne informacije, stvoriti nove kontakte i partnerstva.

Organizator internacionalne mreže The Crossroads Cafe je francuska organizacija FING-Nex Generation Internet Foundation, a partneri prvog Crossroads Cafe-a su Innovact-Europski forum za inovativne start-upove (Francuska gospodarska komora Reims i Eperny) i France IT) mreža digitalnih klastera). U Hrvatskoj je partner Hrvatska gospodarska komora (Županijska komora Pula).

Vrste inovacija/tematike inovativnih projekata mogu biti iz svih područja, ne nužno iz bio-tehnologijskog, informacijsko-tehnologijskog ili medicinskog.

Partneri u projektu pozivaju sve koji imaju inovativne ideju ili projekt koji je već u tijeku (profesore, poduzetnike, poduzetničke inkubatore, nevladin sektor, javni sektor i ostale) da se uključe u projekt i budu dio prvog Crossroads Cafea u Puli-Hrvatskog početka inovativne i kreativne internacionalne priče u okviru koje je od 2002. godine uspješno realizirano više od 1000 projekata.

Događanje će se održati u Puli, 11. lipnja 2012. godine.

Više informacija o samom projektu i on line obrascu za prijavu možete pronaći na slijedećem linku: http://fing.org/?Crossroada-Cafe&lang=en ili kontaktirati kontakt osobu: Vanja Varga, Fing Hrvatska, [email protected], 00385 98 848 434.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja na broj telefona 048/621-978 ili putem e-maila na [email protected].

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci