31 svi 2012

FP7 INFORMATIVNI DAN IZ PODRUČJA ENERGIJE I OKOLIŠA

Agencija za mobilnost i programe Europske unije u suradnji s Ministarstvom znanosti, obrazovanja i sporta poziva sve potencijalne prijavitelje na FP7 informativni dan iz područja Energije i Okoliša.

Informativni dan će se održati u utorak, 12. lipnja 2012. godine u trajanju od 9,30 do 13,45 sati u Velikoj dvorani Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta (Donje Svetice 38, Zagreb).

Cilj ovog informativnog dana je informirati sve one koji žele znati više o najvećem programu za istraživanje i tehnološki razvoj u Europi, potencijalnim sudionicima u projektima FP7 programa te sadašnjim korisnicima.

Informativni dan se organizira uoči otvaranja posljednjeg ciklusa natječaja u srpnju 2012., a osim predstavljanja Radnog programa 2013. iz područja Energije i Okoliša prezentirat će se dosadašnja iskustva hrvatskih partnera i evaluatora projekata.

Rok za prijavu za sudjelovanje na informativnom danu je ponedjeljak, 11. lipnja 2012. godine.

Svi zainteresirani za sudjelovanje na informativnom danu mogu se prijaviti popunjavanjem prijavnog obrasca na slijedećoj web stranici http://www.mobilnost.hr/?lang=hr.

Za sve dodatne informacije obratite se u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Braće Radić 2/1, Koprivnica, na tel: 621-978 ili putem e-maila:[email protected].

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci