24 svi 2012

OBAVIJEST O ODRŽAVANJU LEONARDO DA VINCI KONTAKT SEMINARA U HRVATSKOJ

Agencija za mobilnost i programe EU poziva sve potencijalne prijavitelje da se prijave na kontakt seminar u okviru programa Leonardo da Vinci. Program Leonardo da Vinci dio je Programa za cjeloživotno učenje koji obuhvaća strukovno obrazovanje i osposobljavanje na svim razinama obrazovanja i omogućava usavršavanje stručnih znanja, vještina i sposobnosti kroz sudjelovanje u mobilnosti i u europskim obrazovnim projektima.

Kontakt seminar pod nazivom „Linking VET to market needs” (Povezivanje strukovnog obrazovanja i osposobljavanja s potrebama tržišta) održat će se od 15. do 18. listopada 2012. godine u Dubrovniku i ima za cilj povezati sve institucije i organizacije uključene u strukovno obrazovanje i osposobljavanje kako bi stekle iskustvo u području pripreme novih projektnih ideja te se upoznale s VETRO projektima mobilnosti. Kontakt seminar je usmjeren na 5 sektora: automobilski, ljepota, IT, telekomunikacije i turizam. Za sudjelovanje prijavitelji trebaju dokazati povezanost s barem jednim od 5 navedenih sektora.

Seminar će također pružati mogućnost uspostave dugoročnih partnerstava te razmjenu znanja i iskustava na području mobilnosti, pripreme i provedbe projekata u okviru Programa cjeloživotnog obrazovanja.

Kotizacija za seminar iznosi 580,00 € po sudioniku. U cijenu kotizacije uključeni su troškovi smještaja, hrane i prijevoza od/do zračne luke.

Svi zainteresirani za sudjelovanje na kontakt seminaru trebaju se prijaviti za financijsku potporu u okviru Leonardo da Vinci pripremnih posjeta koja pokriva troškove kotizacije i putne troškove ([email protected]). Krajnji rok za prijavu na seminar je 21. lipnja 2012. godine.

Detaljne upute za prijavu na seminar (u 3 koraka) nalaze se u dokumentu Practical details.

Krajnji rok za registraciju je 31. kolovoza 2012. godine, a registrirati se možete tek nakon što vam Vaša nacionalna agencija odobri potporu za pripremni posjet.

Za sve dodatne informacije obratite se u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Braće Radić 2/1, Koprivnica, na tel: 621-978 ili putem e-maila: [email protected].

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci