08 svi 2012

MINISTAR PODUZETNIŠTVA I OBRTA GORDAN MARAS U KOPRIVNICI PREDSTAVIO PROGRAM „PODUZETNIČKI IMPULS“ ZA 2012. GODINU

U ponedjeljak, 07. svibnja 2012. godine ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras sa suradnicima posjetio je Koprivničko-križevačku županiju te je tijekom posjeta predstavio plan poticanja poduzetništva i obrta za 2012. godinu „Poduzetnički impuls”.

Predstavljanje plana poticanja poduzetništva i obrta „Poduzetnički impuls” za 2012. godinu održano je u prostorima HGK Županijske komore Koprivnica, u organizaciji HGK ŽK Koprivnica, HOK Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije i PORE Razvojne agencije.

Predstavljanju je nazočilo više od stotinjak poduzetnika s područja Koprivničko-križevačke županije, a svim prisutnima uvodno su se obratili Mirko Habijanec, zamjenik predsjednika Gospodarskog vijeća HGK ŽK Koprivnica, predsjednik HOK Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije Zvonko Pecikozić te župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren.

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras ukratko je predstavio plan poticanja poduzetništva i obrta za 2012. godinu „Poduzetnički impuls” kao i ostale mjere Vlade RH usmjerene poticanju poduzetništva i obrta. Nakon predstavljanja ministar i suradnici odgovarali su na pitanja poduzetnika nakon čega je ministar pozvao sve poduzetnike s područja Koprivničko-križevačke županije da prijave svoje projekte na ukupno 24 objavljena natječaja te da na taj način iskoriste bespovratna sredstva.

 

PImpuls1PImpuls2PImpuls3PImpuls4PImpuls5

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci