28 ožu 2012

POZIV ZA SUDJELOVANJE NA eTWINNING KONTAKT SEMINARU U SLOVENIJI I eTWINNING RADIONICI PROFESIONALNOG USAVRŠAVANJA U PORTUGALU

Agencija za mobilnost i programe EU objavila je poziv za sudjelovanje na eTwinning kontakt seminaru u Sloveniji i eTwinning radionici profesionalnog usavršavanja u Portugalu.

eTwinning kontakt seminar održat će se u Strunjanu, Slovenija u periodu od 24. do 26. svibnja 2012. godine.

Cilj seminara je okupiti nastavnike biologije i geografije iz Slovenije, Španjolske, Malte, Švicarske, Italije, Portugala i Hrvatske kako bi dogovorili projektne prijedloge na temu „SEA – space for cooperation and integration“.

Za sudjelovanje na navedenom seminaru mogu se prijaviti nastavnici biologije i geografije (dob učenika 15+) koji su registrirani na portalu www.etwinning.net, a prednost pri odabiru imat će prijavitelji koji još nisu sudjelovali na eTwinning radionici.

Agencija za mobilnost i programe EU odabrat će do četiri nastavnika kojima će dodijeliti financijsku potporu za putne troškove i kotizaciju.

Rok za prijavu na eTwinning kontakt seminar je 10. travnja 2012. godine.

eTwinning radionica profesionalnog usavršavanja, održat će u Lisabonu, Portugal, u periodu od 31. svibnja do 02. lipnja 2012. godine.

Cilj radionice je profesionalno usavršavanje namijenjeno nastavnicima matematike i informatike koji žele naučiti više o eTwinningu i razviti svoje vještine na europskoj razini koristeći informacijske i komunikacijske tehnologije (ICT).

Za sudjelovanje na navedenoj radionici mogu se prijaviti nastavnici informatike i matematike (dob učenika 6 – 14) koji su registrirani na portalu www.etwinning.net, a prednost pri odabiru imat će prijavitelji koji još nisu sudjelovali na eTwinning radionici.

Agencija za mobilnost i programe EU odabrati će do tri nastavnika kojima će dodijeliti financijsku potporu za putne troškove i kotizaciju.

Rok za prijavu na eTwinning radionicu je 10. travnja 2012. godine.

Sve relevantne informacije o sudjelovanju na eTwinning seminaru i radionici mogu se pronaći na web stranici www.mobilnost.hr ili se zainteresirani mogu obratiti u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Braće Radić 2/1, 48000 Koprivnica, na broj telefona 048/621-978, te na e-mail: [email protected].

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci