05 ožu 2012

Natječaj za dodjelu stipendija Vlade Francuske Republike

Agencija za mobilnost i programe EU, MZOS i Veleposlanstvo Francuske Republike u Republici Hrvatskoj objavili su Natječaj za dodjelu stipendija Vlade Francuske republike.

Stipendije su podijeljene u dvije skupine: jezične stipendije i ostale stipendije – za sva jezična područja.

Jezične stipendije kandidatima su raspoložive u 3 oblika:

– 8 jednomjesečnih stipendija namjenjenih studentima diplomskih studija svih studijskih smjerova kako bi mogli usavršiti francuski jezik. Ovaj oblik stipendija nije namjenjen početnicima, kao ni izvrsnim poznavateljima francuskog jezika. Stipendije su namijenjene kandidatima mlađima od 36 godina.

– 8 mjeseci stipendija za studente francuskog jezika, odnosno diplomskog studija. Stipendije su namijenjene kandidatima mlađima od 36 godina.

– 7 stipendija u trajanju od 2 tjedna koje su namijenjene nastavnicima francuskog jezika zaposlenima u školskom sustavu RH.

Ostale stipendije za sva znanstvena područja raspoložive su u 2 oblika:

– 9 stipendija u trajanju od 9 mjeseci za diplomski i preddiplomski studij

– 7 stipendija za diplomsko stručno usavršavanje u trajanju do 3 mjeseca

Informacije o samom natječaju kao i o prijavi na natječaj zainteresirani mogu pronaći na web stranici www.mzos.hr ili se mogu obratiti u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Braće Radić 2/1, 48000 Koprivnica ili na broj telefona 048 621 978, te na e-mail [email protected].

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci