21 velj 2012

POZIV NA NATJEČAJ ZA eTWINNING RADIONICU U ZAGREBU

U organizaciji Agencije za mobilnost i programe EU i Hrvatske akademske i istraživačke mreže CARNet-a, 15. i 16. ožujka 2012. godine održati će se eTwinnig radionica.

Radionica je namijenjena svim nastavnicima koji žele više naučiti o ICT alatima koji će im pomoći u provođenju međunarodnih projekata u učionici, metodama provođenja međunarodnih projekata u nastavi, planiranju nastave koja uključuje međunarodnu suradnju i motiviranju učenika kod osmišljavanja i provođenja međunarodnih projekata.

eTwinning je portal namijenjen međunarodnoj suradnji i usavršavanju nastavnog i nenastavnog osoblja od predškolskog obrazovanja do srednje škole. eTwinning je portal koji je namijenjen nastavnicima i njihovim učenicima kako bi upoznali kolege iz Europskih škola, družili se s njima, i započeli rad na projektima putem interneta. eTwinning omogućuje izvrsne on-line edukacije i financiranje odlazaka na seminare kao što je i ovaj eTwinning seminar.

Sve detalje vezane za prijavu na eTwinning radionicu možete pronaći na web stranici Agencije za mobilnost i programe EU http://www.mobilnost.hr, a rok za prijavu je 5. ožujak 2012. godine.

Za sve dodatne informacije se obratite u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Braće Radića 2/1, 48000 Koprivnica, tel. 621–978 ili na e-mail [email protected].

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci