29 stu 2011

NAJAVA RADIONICE “PATENTNE INFORMACIJE I PRETRAŽIVANJE PATENTNIH BAZA”

U organizaciji Poslovno inovacijskog centra Hrvatske – BICRO i Državnog zavoda za intelektualno vlasništvo (DZIV) u srijedu, 14. prosinca 2011. godine s početkom u 9,00 sati  u Zagrebu, na adresi  Ilica 242, prostorije Učilišta Algebra, učionica broj 4, održat će se radionica na temu „Patentne informacije i pretraživanje patentnih baza“.

Radionica je namijenjena malim i srednjim poduzetnicima koji se žele bolje upoznati s načinom korištenja informacija iz javno dostupnih patentnih baza kako bi ostvarili rast i daljnji razvoj svog poduzeća.

Glavni ciljevi ove radionice su:

‒        upoznavanje s osnovnim pojmovima patenata

‒        prezentacija metodologije pretraživanja patentnih baza

‒        praktični primjeri pretraživanja patentnih baza.

Radionica je nastavak ciklusa edukacije o intelektualnom vlasništvu koje u okviru Europske poduzetničke mreže EEN organizira BICRO, Vladina agencija za provedbu programa potpore tehnološkom razvoju i glavni partner u EEN-u Hrvatske za inovacije i transfer tehnologije u suradnji s DZIV-om.

Prijave na radionicu primaju se isključivo putem ONLINE prijave   https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?hl=en_US&;formkey=dHc5SVVQbnFoTTZYN21pUjRIS0

ctQkE6MQ#gid=0, zaključno do 12. prosica 2011. godine do 14h, a za sve dodatne informacije slobodno se obratite u PORU Razvojnu agenciju na tel. 621-978 ili na e-mail [email protected]“>[email protected].

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci