23 stu 2011

ODRŽAN SEMINAR “FINANCIJSKO – EKONOMSKO POSLOVANJE U OBRTU”

U okviru provedbe projekta „Obrazovanje za poduzetništvo“ za 2011. godinu Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja organizirala je u cilju edukacije obrtnika seminar pod nazivom „Financijsko ekonomsko poslovanje u obrtu“.


Treći po redu seminar „Financijsko ekonomsko poslovanje u obrtu“ održan je 03. i 22. studenoga 2011. godine u prostorijama Hrvatske obrtničke komore Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije, Duga ulica 23 u Koprivnici, a prisustvovalo mu je 12 obrtnika s područja Grada Koprivnice i okolnih općina.


Održan seminar "Financijsko-ekonomsko poslovanje u obrtu"

Obrtnici, polaznici seminara dobili su informacije i stekli nova znanja iz područja financijsko ekonomskog poslovanja u obrtu s posebnim naglaskom na specifičnosti vođenja poslovnih knjiga u obrtu, upravljanje troškovima i optimalizaciju cijena, platni promet i usluge naplate, te su imali priliku čuti nešto više i o aktualnim poreznim novostima u poslovanju obrtnika.

 

Izvođač seminara bilo je Obrtničko učilište POUKA iz Koprivnice, a prisustvovanje na seminaru za poduzetnike je bilo besplatno.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci