16 stu 2011

U KRIŽEVCIMA ODRŽAN SEMINAR ZA OBRTNIKE “FINANCIJSKO EKONOMSKO POSLOVANJE U OBRTU“

Seminar - Financijsko ekonomsko poslovanje u obrtuU okviru provedbe projekta „Obrazovanje za poduzetništvo” za 2011. godinu Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja organizirala je u svrhu edukacije obrtnika seminar pod nazivom „Financijsko ekonomsko poslovanje u obrtu”.

Seminar je održan 14. i 15. studenoga 2011. godine u prostorijama Udruženja obrtnika Križevci, Ivana Zakmardija Dijankovečkog 7 u Križevcima, a prisustvovalo mu je 12 obrtnika s područja grada Križevaca i okolnih općina.

Seminar Financijsko ekonomsko poslovanje u obrtuObrtnici, polaznici seminara dobili su informacije i stekli nova znanja iz područja financijsko ekonomskog poslovanja u obrtu s posebnim naglaskom na specifičnostima vođenja poslovnih knjiga u obrtu, upravljanju troškovima i optimalizaciji cijena, platnom prometu i uslugama naplate, te su imali priliku čuti nešto više i o aktualnim poreznim novostima u poslovanju obrtnika.

Izvođač seminara bilo je Obrtničko učilište POUKA iz Koprivnice, a prisustvovanje na seminaru za poduzetnike je bilo besplatno.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci