16 stu 2011

ODRŽAN SEMINAR “UPOZNAVANJE PODUZETNIČKE OKOLINE” ZA PODUZETNIKE POČETNIKE S PODRUČJA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE

Seminar - Upoznavanje poduzetničke okolineU okviru provedbe projekta „Obrazovanje za poduzetništvo” za 2011. godinu Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja organizirala je seminar namijenjen poduzetnicima početnicima pod nazivom „Upoznavanje poduzetničke okoline”.

Seminar je održan 07., 08. i 15. studenoga 2011. godine u prostorijama nove dvorane Koprivničko-križevačke županije na Florijanskom trgu 4 u Koprivnici (bivša zgrada Zavoda za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije), a prisustvovalo mu je 11 obrtnika s područja Koprivničko-križevačke županije.

Seminar - Upoznavanje poduzetničke okolinePoduzetnici početnici i oni koji tek planiraju ući u poduzetništvo, na seminaru su dobili informacije i stekli znanja o svijetu poduzetništva, kritičnim faktorima uspjeha u poduzetništvu, pravnim oblicima registriranja djelatnosti, financiranjupoduzetničkih poduhvata, računovodstvu, porezima i doprinosima, marketingu te su u praktičnom dijelu radili poslovni plan svojeg poduzetničkog pothvata.

Izvođač seminara bila je PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja za promicanje i provedbu razvojnih aktivnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji, a prisustvovanje za buduće poduzetnike bilo je besplatno.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci