08 stu 2011

NAJAVA 14. PO REDU OBRTNIČKOG I GOSPODARSKOG SAJMA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE U KRIŽEVCIMA

Ovogodišnji 14. po redu Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije održat će se od 11. do 13. studenoga 2011. godine u Križevcima na prostoru bivše vojarne. Generalni pokrovitelj sajma je Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva, dok su ostali pokrovitelji Koprivničko-križevačka županija i Grad Križevaci.

Organizatori sajma su Koprivničko-križevačka županija, Grad Križevci, HGK Županijska komora Koprivnica, HOK Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, Križevački poduzetnički centar d.o.o., Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije, Turistička zajednica Grada Križevaca, Udruženje obrtnika Križevci i PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja.

Svečano otvorenje sajma bit će 11. studenoga 2011. godine s početkom u 11,00 sati, a sajam će otvoriti predsjednica Vlade Republike Hrvatke gospođa Jadranka Kosor.

U okviru sajma održat će se brojni Okruli stolovi na razne aktualne teme namijenjene gospodarstvenicima. Prvi Okrugli stol pod nazivom SUSRET S PODUZETNICIMA I GOSPODARSTVENICIMA održat će se u petak s početkom u 09,30 sati u konferencijskoj dvorani restorana „Vojarna“, a teme Okruglog stola su „Ulazak Hrvatske u Europsku uniju“, zatim „Što malim i srednjim poduzetnicima donosi ulazak Hrvatske u Europsku uniju“ i  Inovativnost kao temelj konkurentnosti na tržištu EU“. Prezentatori će biti državni tajnik za europske integracije pri Ministarstvu vanjskih poslova i europskih integracija gospodin Andrej Plenković, državna tajnica u Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva gospođa Tihana Kraljić i direktor Poslovno-inovacijskog centra BICRO gospodin Dalibor Marijanović.

Ostali Okrugli stolovi održat će se u subotu, 12. studenoga 2011. godine u 11,00 sati na temu „Izazovi budućnosti za hrvatsko medičarstvo u EU“, zatim u 15,00 sati na temu „R&D – Istraživanje i razvoj za konkurentno gospodarstvo“, te u nedjelju, 13. studenoga 2011. godine s početkom u 11,00 sati na temu „Poljoprivredna politika – usklađivanje sa standardima EU“.

Osim izlagačkog dijela na kojem će se ove godine predstaviti više od 225 izlagača, posjetitelji će također moći posjetiti brojne izložbe, prezentacije novih tehnologija, natjecanje privatnih šumovlasnika u šumarskim disciplinama, modnu reviju, izložbu malih životinja, kao i ostale popratne sadržaje sajma.

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja i ove će godine predstaviti svoje aktivnosti na izlagačkom prostoru ukupne površine 12 m2.

Pozivamo sve zainteresirane da posjete 14. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije u Križevcima, kao i izlagački prostor PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci