11 lis 2011

PORA OBJAVILA JAVNI POZIV ZA PRIKUPLJANJE RAZVOJNIH PROJEKATA

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja kao regionalni koordinator upisan u Upisnik upravnih tijela jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave, agencija i drugih pravnih osoba osnovanih s ciljem učinkovite koordinacije i poticanja regionalnog razvoja na području Koprivničko-križevačke županije objavila je JAVNI POZIV ZA PRIKUPLJANJE RAZVOJNIH PROJEKATA U BAZU PROJEKATA ŽUPANIJSKE RAZVOJNE STRATEGIJE KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE ZA RAZDOBLJE 2011-2013.

Cilj Javnog poziva za prikupljanje razvojnih projekata je identificirati i prikupiti sve projektne ideje, prijedloge i projekte koji su važni za razvoj Koprivničko-križevačke županije, te doprinose ostvarivanju ciljeva, prioriteta i mjera utvrđenih Županijskom razvojnom strategijom Koprivničko-križevačke županije za razdoblje 2011-2013.

Na Javni poziv slijedeći prijavitelji mogu predložiti svoje projekte:

– jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave
– javne ustanove osnovane od strane države, županije,
gradova i općina
– organizacije civilnog društva (nevladine udruge) i strukovna udruženja
– trgovačka društva, obrti, zadruge, obiteljska poljoprivredna gospodarstva (OPG) i
– ostali.

Uvjet je da će se projekt provoditi na području Koprivničko-križevačke županije.

Tekst Javnog poziva, kao i Obrazac za prijavu na Javni poziv dostupni su na web stranici PORE Razvojne agencije https://www.pora.com.hr/javni-poziv.asp. Zbog tehničkih ograničenja, Obrazac za prijavu na Javni poziv u padajućim izbornicima ne nudi cjelokupne nazive mjera sadržane u Županijskoj razvojnoj strategiji, a na koje se svaki pojedinačni projekt treba odnositi. Stoga su na navedenom linku u posebnom dokumentu pod nazivom CILJEVI, PRIORITETI I MJERE ŽRS KKŽ navedeni svi ciljevi, prioriteti i mjere Županijske razvojne strategije Koprivničko-križevačke županije za razdoblje 2011-2013.

Projekti se šalju isključivo u elektronskom obliku zaključno do 31. listopada 2011. godine do 15,00 sati na slijedeću e-mail adresu: [email protected]“>[email protected].

Za sva detaljnija pitanja obratite se osobno u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja na adresi Braće Radić 2/1, Koprivnica, na tel: 621-978, fax: 621-957 ili e-mail: [email protected]“>[email protected].

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci